‘Kita Amat Kesal Bila MB Sendiri Luluskan Konsert Selena Gomez’ -Ketua Dewan Ulama PAS Selangor

AIDCNews – 20/7/16 – Ketua Dewan Ulama PAS Selangor Riduan Rahmat meluahkan rasa sedih dan kesal apabila mendapat tahu bahawa Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohmed Azmin Ali sendiri yang meluluskan konsert ‘Selena Gomez – The Revival Tour’ yang akan berlangsung di Stadium Melawati Shah Alam pada 25 Julai ini.

“Kita amat kesal apabila mendapat maklumat daripada MBSA (Majlis Bandaraya Shah Alam), bila mana mendapat tentangan ataupun bantahan daripada Ahli-Ahli Majlis MBSA, (iaitu) Ahli Majlid kita (PAS), alhamdulilah, terima kasih kepada Ahli Mejalis kita kerana mereka berusaha untuk menentang

“Tapi bila mana kita dapat maklumat bahawa tentangan itu dibuat macam sia-sia apabila ada arahan daripada negeri (MB Selangor) telah membenarkan dan meluluskan konsert ini.

“Kita amat rasa sedih dan rasa tidak puas hati seorang Menteri Besar yang beragama Islam yang mengangap isu ini terlalu remeh, sedangkan isu konsert ini bukan masalah hiburan, tetapi masalah gejala dan diri penyanyi itu yang dikenali seorang yang membawa simbol seksi yang akan merosakkan anak-anak muda kita pada hari ini,”katanya.

hani1

hanib

Advertisements

One thought on “‘Kita Amat Kesal Bila MB Sendiri Luluskan Konsert Selena Gomez’ -Ketua Dewan Ulama PAS Selangor

  1. Astaghfirullah !!! Begitulah tanda-tanda kecil kiamat bilamana pemerintahan kerajaan diterajui mereka yang bukan ahlinya. Pasti kerosakan dan keporakperandaan akan berlaku…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s