Soros Mengaku Sebagai Tuhan, Boleh Lakukan Apa Sahaja

soros-godGEORGE Soros yang dikaitkan membiayai Bersih, Merdeka Center dan Malaysiakini, pernah mengaku dirinya adalah `tuhan’ dan mencipta segala-galanya. Soros juga pernah memberi amaran bahawa beliau mementingkan diri sendiri dengan kaedah biasa tidak berkesan kepadanya.

Perkara berkenaan disiarkan oleh media luar negara sekitar bulan Ogos lalu. Malah ketika ditanya oleh akhbar Independent mengenai kenyataannya itu, Soros berkata: “Jika anda menganggap diri anda tuhan yang menciptakan segalanya, ianya seperti satu penyakit. Tetapi saya rasa selesa sekarang ini sejak saya mula hidup dengan pemikiran sebegitu.

Kenyataan berkenaan dibuatnya ketika kempen pemilihan Presiden Amerika Syarikat giat dijalankan dan bukan sesuatu yang mengejutkan kerana Soros telah menguasai Clinton.

Bukti bahawa Clinton dikuasai Soros telah didedahkan oleh Wikileaks DC di mana Soros pernah memberi arahan kepada Clinton ketika beliau menjadi Setiausaha Negara AS untuk campur tangan dalam isu melibatkan negara Albania.

Dalam e-mel yang bocor itu, yang bertajuk ‘Pergolakan di Albania,’ Soros mengarahkan Clinton bahawa “dua perkara yang perlu dilakukan segera” dan beliau memerintahkan Hillary untuk “membawa masyarakat antarabangsa untuk membincangkan mengenai Perdana Menteri Berisha “dan” melantik seorang pegawai kanan Eropah sebagai orang tengah.

Dan selepas tiga hari emel itu dihantar oleh Soros kepada Clinton, agenda berkenaan telah digerakkan. Begitulah yang akan terjadi apabila ada tangan hitam yang cuba menguasai sesebuah negara dengan menjadikan pemimpin pilihannya sebagai boneka semata-mata.

Bukan sesuatu yang mengejutkan kerana Soros selama ini terkenal kerana memanupulasi dunia dan pasaran, demi kepentingannya sendiri. Bayangkan jika seorang yahudi yang mengaku dirinya Tuhan cuba mengatur politik di negara ini mengikut rentaknya? Apakah nasib Malaysia kelak?

Apa lagi yang tinggal kepada rakyat Malaysia? Kita bukan sahaja kehilangan kedaulatan negara malah kita sekali lagi dijajah oleh kuasa asing.

Pendedahan sekumpulan aktivis penggodam yang dikenali sebagai DC Leaks bahawa Open Society Foundation (OSF) milik hartawan itu menyalurkan pembiayaan kepada Bersih, Merdeka Center dan Malaysiakini menunjukkan seolah-olah ada udang di sebalik batu.

Soros cuba menggunakan parti politik dan NGO untuk mengaburi mata rakyat dalam usaha mempengaruhi keputusan pilihan raya. Apa yang pasti tindakan mereka mengizinkan campur tangan asing hanya akan membunuh demokrasi yang subur di Malaysia – klxpress

anwar-soros

emir

abu

Advertisements

One thought on “Soros Mengaku Sebagai Tuhan, Boleh Lakukan Apa Sahaja

  1. Hillary Clinton dan George Soros, antara topik panas dalam pilihanraya US. Bnyk negara mula sangsi apa matlamat mereka. Ada yang kata perang dunia ke 3 bakal meletus. Boleh rasa dajjal semakin menghampiri.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s